Foto’s

Fotoreportage Slach om ‘e Mar

Elk jaar maken wij een uitgebreide fotoreportage van de Slach om ‘e Mar. Naast een fotoverslag van het wedstrijdverloop worden zo veel mogelijk deelnemers “gespot”. Wij streven ernaar de foto’s van de twee meest recente lopen binnen twee weken na de loop op de subpagina’s te plaatsen.

Foto ’s bestellen?

Wilt u één of meer foto’s in hoge resolutie en zonder watermerk ontvangen? Dat kan! Stuur ons in een e-mail de nummers van de door u gewenste foto’s en uw e-mailadres. De foto’s kosten € 2,00 per stuk; de opbrengst komt ten goede van het goede doel. Maak het verschuldigde bedrag (€2,00 x aantal foto’s) over op onze bankrekening 3209 94 821 t.n.v. Stichting “Slach om ’e Mar” onder vermelding van uw naam en “foto’s (jaar van de loop)”.

Zodra het geld op onze bankrekening staat zullen wij uw bestelling naar u toe mailen.

Meer foto’s
Uiteraard worden er ook door enthousiaste fans van de Slach om ‘e Mar foto’s gemaakt. Heeft u foto’s die u met andere lopers  van de Slach om ‘e Mar wilt delen? Meldt het ons en wij plaatsen een link zodat iedereen van uw foto’s kan genieten.

Van de Slach om ‘e Mar 2014 zijn bijvoorbeeld prachtige foto’s gemaakt door Laura van der Veen en Djurre Johan van der Schaaf. Geniet er van!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *